Newbies

Earn Three Cryptos On CoinMarketCap With These Quiz Answers

Ever wanted to earn crypto just by learning them? This has become a reality with CoinMarketCap Earn program. They distribute a cryptocurrency named 1inch, Orchid and The Graph to anyone. All you need to receive them is to watch four videos of how the cryptocurrency works and, after that, complete a quiz with seven questions. Sounds simple, isn’t it?

What is CoinMarketCap Earn?

Their origins lie in the same idea of Coinbase Earn: CoinMarketCap rewards users if they discover the utility of new cryptocurrency products. Since cryptocurrency and blockchain evolve rapidly, learning the potential of this new era is essential. There comes CoinMarketCap to incentivize users by doing so.

Three steps to your (first) cryptos

What do I need to start earning on CoinMarketCap Earn?

First of all, make sure you don’t live in one of the countries listed below. If not, you need a CoinMarketCap account. You can create one here. Furthermore, to receive the cryptocurrency/tokens you also need an account on Binance.com.

Excluded Countries

Belarus
Democratic Republic of Congo
Cuba
Iraq
Iran
Mainland China
North Korea
Sudan
Syria
United States of America and its territories (American Samoa, Guam, the Northern Mariana Islands, Puerto Rico, and the U.S. Virgin Islands)
Zimbabwe

Now, you can start participating in the program. Follow this link to start earning on Coinmarketcap Earn. There you need to watch three to four videos step-by-step. Upon watching, you need to complete a quiz.

Because quizzes are sometimes hard to answer, hints are always useful in such cases. For that matter, For that matter, I prepared a list of questions with their corresponding which helps to succeed the quiz.

Below, you’ll find the corresponding answers for the current campaigns 1inch (1INCH), Orchid (OXT) and The Graph (GRT).

Quiz Answers For 1inch (1INCH)

To participate in this campaign, follow this link.

  1. Question: What is the name ‘1inch’ inspired by?
    • Answer: Oriental martial arts
  2. Question: A prototype of the 1inch DEX aggregator was created in just 18 hours during:
    • Answer: ETHGlobal hackathon in New York
  3. Question: Sergei Kunz, 1inch co-founder and CEO, used to be responsible for software development at:
    • Answer: Porsche
  4. Question: Currently, 1inch supports most of the well-known protocols, precisely:
    • Answer: 42
  5. Question: Which of these characters invited 1inch to the “Three Comma Club” for hitting 1,000,000,000 USD in volumes for the first time:
    • Answer: Russ Hanneman
  6. Question: Recently, 1inch unveiled a major upgrade of its functionality that was based on an improved algorithm named:
    • Answer: Pathfinder
  7. Question: A unicorn is 1inch’s totem animal, and the first mention of those mythical creatures dates back to:
    • Answer: Ancient Greece

Quiz Answers For Orchid (OXT)

To participate in this campaign, follow this link.

  1. Question: What is NOT a weakness of traditional VPNs?
    • Answer: They cannot be used on public WiFi
  2. Question: Why was Orchid created?
    • Answer: To build on strength of VPNs and address their shortcomings
  3. Question: What is OXT?
    • Answer: The Orchid digital asset, used to enable its privacy marketplace
  4. Question: What is OXT’s role on Orchid?
    • Answer: It helps ensure ample bandwidth and strengthen privacy
  5. Question: What are Orchid credits?
    • Answer: Accounts pre-filled with OXT that can be purchased with nothing more than an ordinary credit card
  6. Question: Name one feature that allows Orchid to keep data more private than traditional VPN services
    • Answer: Multiple hops between VPN providers
  7. Question: How many hops can be configured on Orchid?
    • Answer: As many as a user wants

Quiz Answers For The Graph (GRT)

To participate in this campaign, follow this link.

  1. Question: What is The Graph?
    • Answer: An indexing protocol for organizing blockchain data
  2. Question: What are subgraphs?
    • Answer: Open APIs that anyone can query
  3. Question: What’s the query language used for Subgraphs?
    • Answer: GraphQL
  4. Question: What do Curators do?
    • Answer: Signal on quality subgraphs by depositing GRT (The Graphs native token) in return for curation shares
  5. Question: What are Indexers?
    • Answer: Node operators that index data and serve queries
  6. Question: Why do indexers have to stake GRT?
    • Answer: For economic security so if they misbehave they can be slashed (lose their GRT)
  7. Question: By delegating GRT to Indexers what can you do?
    • Answer: Help secure the network and make sure there are plenty of indexers to serve and process data for the crypto economy

Want To Earn More Crypto Like on CoinMarketCap Earn?

CoinMarketCap is not the only one out there that incentivizes users by learning. Coinbase Earn also follows the same strategy. Unlike CoinMarketCap, you’ll expect there a couple of cryptocurrency projects. Some reward $10, some other $50. To sum up, you can earn up to $132 if you answer all correctly!

Related posts
Newbies

6 Special Tips That Guarantees To Earn More on FocusGames.io

InvestingNewbies

This is Why You Shouldn't Use Yobit Virtual Mining

9.0
NewbiesReviews

FocusGames.io Review | This Is What I Earned In Two Months

Newbies

7 Helpful Tips To Maximize HoneyGain Earnings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Worth reading...
Coinbase Earn Quiz Answers (Updated November 2020)